NB II foci

2023.02.05. 09:40

Nyugati rangadó: ETO FC Győr–Haladás 1-3

A 22. fordulóban a Haladás az ETO vendégeként lép pályára.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

 

ETO FC GYŐR–SZOMBATHELYI HALADÁS 1–3

Győr, ETO Park. Játékvezető: Takács Tamás (Ring Kevin, Szabó Dániel)
ETO FC GYŐR: Kovácsik – Kovács K., Fodor, Szujó, Keresztes – Toma, Kiss M., Vitális, Kiss Balázs –Morínigo, Lacza Vezetőedző: Tímár Krisztián
SZOMBATELYI HALADÁS: Verpecz – Simut, Csató, Németh M., Devecseri – Nyíri – Derekas, Csernik, Csilus – Rácz B., Molnár R. Vezetőedző: Michal Hipp

PERCRŐL PERCRE

90+2. perc: Vége a mérkőzésnek, köszönjük a figyelmüket!

90+1. perc: Rácz B. helyett Zvekanov játszik a hátralévő időben. 

86. perc: Cserél az ETO is: Kiss Balázs helyett Borsos Filip a pályán.

86. perc: Borvető Áron érkezik Molnár Rajmund helyére. 

84. perc: Az első csere a vendégeknél: Cserniket Doktorics Áron váltja. 

80. perc: Kiss Balázs lő 14 méterről, de Verpeczet nem tudja meglepni.

68. perc: Csontos lövése elkerüli a kaput.

66. perc: Vingler passza után Kiss Bence lövi a labdát kevéssel a kapu mellé.

65. perc: Rácz lövése egy blokkoló győri lábat talál el. 

58. perc: Morinígo fejesét Verpecz védi.

48. perc: Vitális jobbra lőtt büntetőjét kivédi Verpecz.

47. perc: Devecseri rúgja össze Kiss Bence bokáit, a játékvezető büntetőt ítél. Devecseri kap egy sárga lapot is.

46. perc: Győri cserék a szünetben: Lacza helyére Csontos, Szujó helyére Vingler, Kiss Máté helyére pedig Kiss Bence érkezik.

45. perc: Vége az első félidőnek.

39. perc: GÓÓÓL! Csilus a saját térfelén labdát szerez, és indítja Molnár Rajmundot. Molnár Szujó mellett elviszi a labdát, és 14 méterről a bal alsóba lő. 1-3

31. perc: GÓÓÓL! Rácz bal oldali szöglete után Németh M. csúsztatja meg a labdát a rövid oldalon, Kovácsikon túljut a labda, aztán középről Kiss Máté prübál tisztázni lábbal. De a felszabadítása rövid, csak Csernikig jut, akinek a 20 méterről leadott lövése Tomáról a jobb alsóba pattan. 1-2

26. perc: Kiss Máté lövését fogja meg az elvetődő Verpecz.

16. perc: GÓÓÓL! Lacza ugrasztja ki Vitálist a bal oldalon, aki éles szögből, 8 méterről a rövid felsőbe bombázza a labdát. 1–1.

9. perc:  GÓÓÓL! Nyíri két győri védő, Szujó és Fodor között elesik a tizenhatos előterében, a labda viszont mindhármukon túljut. A balról érkező Csernik tol egyet a labdán, aztán az ötösről jobbal a bal alsóba lő. 0–1.

7. perc: Keresztes fejeli a kapu fölé a labdát egy jobb oldali szöglet után. 

2. perc: Csilus fejese után Kovácsiknak kell védenie, a kapufa is segít a győri kapusnak. 

1. perc: Fehérben a győriek, zöldben a szombathelyiek. A mérkőzést a hazai csapat kezdi. 

Előzetes - 14 órai kezdettel a nagy hagyományokkal bíró, nyugat-dunántúli zöld-fehér rangadón az ETO FC Győr otthonában lép pályára a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata.

A győriek télen négy játékost igazoltak, a korábban a Lurkóban, az Illés Akadémián, a Haladás VSE-ben és a Szombathelyi Haladásban is szereplő Keresztes Krisztiánt Dorogról, valamint Nicolás Morínigót Paraguayból, Csontos Dominikot Mezőkövesdről, míg Szendrei Ákost Dunaszerdahelyről – utóbbi kölcsönbe érkezett a Rába-partjára. Korábban eligazolt Kovács István, Benczenleitner Barna, csütörtökön pedig Vincze Ádám és Bacsa Patrik távozását is bejelentették a zöld-fehérek. A győrieket erősíti a tavaly nyáron Szombathelyről távozott Kiss Bence, valamint Priskin Tamás is. A vezetőségben is megtalálható a korábbi Haladás-vonal: Tóth Miklós az ETO klubigazgatója. Több, NB I.-es rutinnal is rendelkező futballista található az ETO keretében: Kovácsik Ádám, Babati Benjamin, Kiss Máté, Fodor Ferenc. A győriek házi gólkirálya három-három góllal Babati és Borsos Filip. Az ETO a tavaszi rajton úgy játszott 1-1-es döntetlent Szegeden, hogy a 88. percig vezetett – Lacza jegyezte a kisalföldiek találatát. A Rába-parti gárda az eddig lejátszott 21 fordulóban 7-7 győzelmet, döntetlent és vereséget gyűjtött be, 23 gólt szerzett és 20-at kapott – 28 pontjával a 8. helyen tanyázik. A vasiak a nyitányon hazai pályán váratlan vereséget szenvedtek: 1-0ra kikaptak a Nyíregyházától – a vasi zöld-fehérek 28 ponttal a 7. helyen állnak a tabellán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában