Asztalitenisz

2023.03.31. 10:00

A negyeddöntőig jutottak Baranyaiék

A Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkánfürdő négy játékosa is részt vett a felnőtt női és férfi asztalitenisz országos bajnokságon. Legtovább a Baranyai Domonkos–Iván Bertold kettős jutott.

Pum András

Forrás: Pixabay

Három napon keresztül a fővárosi Ormai László Asztalitenisz-csarnokban rendezték a felnőtt női és férfi asztalitenisz ob-t. Női és férfi egyesben és párosban, valamint vegyespárosban álltak asztalhoz a versenyzők. Vármegyénket a Celldömölki VSE négy játékosa, Iván Bertold, Iván Csaba, Baranyai Domonkos és Huzsvár Erik képviselte. Férfi egyesben a selejtezőkből közülük Baranyai és Huzsvár az első helyen jutott a 32-es főtáblára. Itt Huzsvár Jakabtól, míg Baranyai Kramaricstól egyaránt 4-1-re kapott ki, így befejezte a küzdelmeket. 

A versenyszámot Szudi Ádám nyerte. Férfi párosban a 32-es főtáblán Huzsvár Erik Krebs Levente oldalán sima 3-0-ás győzelemmel indított, majd a nyolc közé jutásért a későbbi győztes Ecseki Nándor–Szudi Ádám kettőstől 3-0-ra kikapott. A Baranyai Domonkos–Iván Bertold párosnak az első fordulóban nem kellett játszania, aztán a következő körben a celldömölkiek nagy küzdelemben 3-2-re verték a Fodor–Moravcsik kettőst. A Lei–Varga duó ellen azonban nem volt esélyük, a negyeddöntőben 3-0-ra kikaptak a vasiak. Vegyespárosban a 32-es főtáblán Iván Bertold Tanács Nórával az oldalán 3-1-es győzelemmel kezdett, ám a nyolcaddöntőben a Lei–Nagyváradi duó ellen 3-0-ra alulmaradtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában