Kosárlabda

2023.03.31. 18:00

Alba-Falco: furcsa helyzetben - Szombaton 18 órakor lépnek pályára

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság alapszakaszának utolsó, 26. fordulójában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely az alba Fehérvár vendégeként lép pályára szombaton 18 órakor.

Tóth Gábor

Fotó: © Unger Tamás

A Falco már hosszú ideje különösebb tét nélkül lép pályára, hiszen hetekkel ezelőtt megnyerte az alapszakaszt – érdekesség, hogy az utolsó meccs az Alba számára sem bír jelentőséggel, hiszen mindenképpen a 3. helyről kezdi a rájátszást. Külön pikantériát ad a meccsnek, hogy szerdán Falco–Alba derbit rendeznek Szombathelyen, a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Nagy kérdés, hogy ebben a helyzetben a csapatok mennyit mutatnak meg az igazi arcukból? Egyébként az edzőváltáson átesett Alba nagy formában van, az előző hat bajnokiját megnyerte.

– Furcsa a helyzet, hiszen egyik csapat számára sincs tétje a meccsnek, és rövid időn belül kétszer is megmérkőzünk egymással. De szeretnénk egy jó meccset játszani, és győzelemmel hazatérni. Verasztó kivételével mindenkire számíthatok – mondta Milos Konakov, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában