Teremíjászat

2023.03.03. 13:29

Aranyos, ezüstös Haladás-íjászok

Kukorelli Edit és Donázy Imola is aranyérmet szerzett a FeHoVa kiállításon rendezett 3D és IFAA Teremíjász Országos Bajnokságon. Ezen kívül még öt ezüst is Haladás-versenyző nyakába.

Sütő Dániel

Fotó: HVSE

A Hungexpo adott otthont az idei FeHoVa kiállításnak, ahol négy szakág országos bajnokságát rendezte meg a Magyar Íjász Szövetség. Az eseményen a Haladás VSE íjász szakosztályának négy kiválósága mérettette meg magát a 3D és az IFAA Terem Országos Bajnokságon. A 3D terem ob-ra közel 250 versenyző nevezett, a zöld-fehér egyesület versenyzői közül Donázy Imola és Kukorelli Edit országos bajnoki címet szerzett, míg Molnár József barebow kategóriában csak pár ponttal maradt le a dobogó legfelső fokáról. A másnap rendezett IFAA Terem Országos Bajnokságon szoros összecsapásokban szerezték meg a HVSE sportolói kategóriáikban az ezüstérmet. Molnár József barebow, Donázy Imola csigás íj, Kukorelli Edit és Tomsics Balázs pedig vadászreflex íj kategóriában állhatott a dobogó második fokára.  

A téli szezon utolsó erőpróbája a World Archery Terem Országos Bajnokság lesz, amelyet március 11-12-én rendeznek a Pestszentimrei Sportkastélyban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában