Utánpótlás

2023.03.30. 12:23

Döntetlent játszott az Illés Akadémia U14 - Nem sok babér termett a szombathelyi csapatoknak

Az első osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában csak az Illés Akadémia U14-es csapata szerzett pontot.

Pum András

Az U14-eseknél Bosnyák Botond szerzett vezetést

Forrás: Illés Akadémia

U14

Illés Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 2-2 (0-0).

Illés Akadémia: Varga N. – Bogdán (Angler J.), Hányi D. (Laczó), Szakály, Nyári – Bosnyák Botond (Grádvohl), Hideg, Mihály (Börczi) – Horváth Á. (Tasnádi Zs.), Sánta (Bosnyák Bence), Kiss-Szécsényi (Moldován). Edző: Nagy László.

Gólszerzők: Bosnyák Botond, Sánta.

Hullámzó volt a játék, hol a szombathelyiek, hol a fővárosiak domináltak. A hazaiak már 2-0-ra vezettek, ám a vendégek kiegyenlítettek. Az Illés Akadémia több helyzetet dolgozott ki, győzelmet érdemelt volna.

U15

Illés Akadémia–Puskás Akadémia 0-2 (0-0).

Illés Akadémia: Németh B. – Szilvási (Tasnádi), Bolla Á., Kelemen, Molnár L. – Hende (Markó), Szücs, Meskó – Sági (Virág), Krone (Klement), Tóth E. (Papp M.). Edző: Németh Richárd.

Az első félidőben mindkét oldalon több helyzetet dolgoztak ki a csapatok. Szünet után a hazaiak kezdtek jobban, ám a folytatásban a felcsútiak kétszer is betaláltak.

U16

Honvéd-MFA–Illés Akadémia 2-0 (2-0). Budapest.

Illés Akadémia: Tamas – Abért B., Tóth Á., Gyapjas (Németh R.), Bécsy – Sipos-Kiss (Rózsa), Zsiga, Palkó – Szakasics (Bene), Liplin (Skravanek), Szabó B. (Pljesovszki). Edző: Sátori Barnabás.

A hazaiak az első félidőben jobban futballoztak, a vendégek nem a korábbi találkozón látott játékukat nyújtották. Szünet után a cseréknek köszönhetően felpörgött a szombathelyiek játéka, de gólt nem sikerült szerezniük.

U17

Illés Akadémia–Paks 0-2 (0-1).

Illés Akadémia: Németh H. – Bonchis, Stefanich, Csörnyei, Deme (Erdei) – Bolla B., Bodrogi (Takács-Földes), Bíró (Baján) – Lehel, Horváth B. (Katona), Kopácsi Á. (Horváth A.). Edző: Kovács László.

Az első félidőben nem futballoztak jól a hazaiak, a mentalitásuk sem volt az igazi. Szünet után a vasiak nagy erőket mozgosítottak az egyenlítés érdekében, ám újabb találatot a vendégek szereztek. A szombathelyieknek ezen a napon semmi sem sikerült.

U19

Illés Akadémia–FTC 1-2 (0-1).

Illés Akadémia: Kovács M. – Bonyhárd, Frák, Kovács B., Stifter – Kopácsi Á., Kovács P., Mohos (Bolla B.) – Udvardi, Zsédely, Szijjártó (Pruska). Edző: Horváth András.

Gólszerző: Zsédely.

Irreális körülmények között, nagy szélben futballoztak a csapatok. Az első félidőben a szél támogatását élvező ferencvárosiak megszerezték a vezetést. Szünet után a hazaiak ziccert hibáztak, a vendégek viszont betaláltak. A szombathelyiek szépítettek, ám a technikásabb vendégek megőrizték előnyüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában