Másodszor rendezték meg

2023.03.09. 13:34

Gotthárdi siker - Színvonalas meccsek a teremtornán

Az All Stars együttese nyerte a II. Sport36-Zeus Budapest Öregfiúk teremlabdarúgó kupát.

Pum András

A tornagyőztes All Stars Szentgotthárd

Forrás: VN/Tófeji Zsolt

Másodszor rendezték meg a Sport36-Zeus Budapest Öregfiúk Kupa Szentgotthárd elnevezésű öregfiúknak kiírt teremlabdarúgó-tornát a Szent Gotthárd Általános Iskola csarnokában. Hét csapat nevezett, érkeztek együttesek Zalaegerszegről, Szombathelyről, Lentiből, Zalalövőről és természetesen Szentgotthárdról. Körmérkőzések formájában bonyolították le a tornát – színvonalas futballt, sportszerű küzdelmet láthattak a szurkolók. A csapatok szinte egyforma erőket képviseltek, így a napi forma döntött a helyezésekről.

A viadalt végül veretlenül az All Stars Szentgotthárd együttese nyerte meg, megelőzve a Hétház és a Vorhota LSC csapatát.A torna gólkirálya a ZTE korábbi futballistája Kocsárdi Gergely (Vorhota LSC), legjobb kapusa Neizer Péter (All Stars Szentgotthárd) – aki gólt sem kapott –, a legjobb játékosa Ács Levente (Hétház) lett. A győztes csapat névsora: Konkolics Attila, szabó György, Neizer Péter, Császár Tamás, Kiricsi Olivér, Nagy Krisztián, Heiter László, Tóth György, Szatmári Gyula, Pálcsa János, Steiner Zsolt.

Folytatás várhatóan júniusban – szabadtéren –  a II. Szent Ivánéj Kupán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában