Gyorskorcsolya

2023.03.23. 15:00

Gráczer és Sipos verhetetlen volt - Kiváló vasiak a rövidpályás gyorskorcsolya országos diákolimpia döntőjében

A bolyais Sipos János és a kanizsais Gráczer Fanni rövid- és hosszú távon sem talált legyőzőre a rövidpályás gyorskorcsolya országos diákolimpia döntőjében

Sütő Dániel

A vasi gyorskoris különítmény – balról a fiúk: Tárczy Botond, Sipos János, Opra Csege, Tóth Botond, elől középen pedig Gráczer Fanni

Forrás: Bolyai

Az ELTE Bolyai Gimnáziumot motivált, tehetséges, lelkes csapata, valamint a Kanizsai Dorottya Gimnáziumból Gráczer Fanni képviselte a vasi színeket a sátorlajújhelyi V-VI. korcsoportos rövidpályás gyorskorcsolya országos diákolimpia döntőjében. A bolyaisok közül Sipos János   rövid- és hosszú távon is első lett. Tárczy Botond rövid távon negyedikként, hosszú távon pedig harmadikként ért célba. Opra Csege Tárczy Botondhoz hasonlóan rövid távon szintén negyedik helyen zárt, miként hosszú távon is. A csapat negyedik tagja, Tóth Botond rövid távon 11., hosszú távon pedig a hetedik pozícióban zárt. A szombathelyi fiú váltó az összesített eredmények alapján országos bajnok lett.

Az ugyancsak vasi színeket képviselő Kanizsai Dorottya Gimnázium tanulója, Gráczer Fanni is beverekedte magát az országos döntőbe, ahol remekül teljesítve megnyerte a hosszú- és a rövid távú versenyszámát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában