Röplabda

2023.03.30. 11:55

NB II.-es női röpi: Nyert a SZoESE, ismét kikapott a Haladás VSE

Az NB II.-es női röplabdabajnokság felsőházi rájátszásának 2. fordulójában zsinórban másodszor kapott ki a Haladás, míg az alsóházban idegenben tudott nyerni a SZoESE együttese.

Sütő Dániel

2:0-ás szetthátrányból állt fel és fordított a SZoESE

Forrás: Szendi Péter

Kispest SE–Haladás VSE 3:1 (-19, 16, 14, 20). Budapest, 60 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Mezőffy Zs. T.

Haladás: Kőrösi, Héjj, Marton G., Mátyás, Horváth B., Németh A. Csere: Bóta, Péter, Dabronaki, Avas, Varga N., Zoltán. Edző: Dr. Mucsi Péter.

Parádésan kezdte újabb rangadóját a Haladás VSE csapata, amelynek szinte egyáltalán nem volt gyengepontja az első szettben. A folytatásban a vasi lányok hullámvölgybe kerültek, amiből nem tudtak kikecmeregni. A záró szettre talált ismét magára a HVSE, de végül nem sikerült szépítenie, így 3:1-re nyert a házigazda.

Viadukt SE–Szombathelyi Egyetemi SE 2:3 (9, 23, -23, -24, -14). Budapest, 20 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Barabás B., Csarkó E.

SZoESE: Lajos, Szalai Cs., Nagy D., Schnalzer, Kiss L., Horváth K. Csere: Schnalzer D. Edző: Bodzer Attila.

Az egyetemista lányok 12 fős keretéből többen is lebetegedtek, így csak 7 játékos állt Bodzer Attila rendelkezésére. Ennek ellenére magabiztosan kezdett a SZoESE, ám lendülete nem tartott sokáig, mivel jöttek a sorozatos nyitásfogadási hibák, amelyek megpecsételték az első két szettet. A harmadik szettre Bodzer Attila változtatott a felálláson,  aminek köszönhetően 2:0-ás szetthátrányból felállva fordítani tudtak az egyetemisták, akik a következő három szettben átvették a játék irányítását. Ugyan nem nyújtott kimagasló röplabdát a SZoESE, de megérdemelten nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában