Kosárlabda

2023.03.03. 13:18

Szombaton Oroszlányban vendégszerepel a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

A válogatott szünet után a 22. fordulóval folytatódik a férfi NB I.-es kosárlabda-bajnokság. Szombaton 18 órától a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely Oroszlányban vendégszerepel.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

Két és fél hetes kihagyást követően folytatódik a pontvadászat. A Falco legutóbbi bajnokiját elbukta, Szolnokon veszített rangadót (80-78) – de nagy tragédia nem történt, biztosan áll a tabella élén. Az OSE hektikus csapat, képes bravúros győzelmekre, váratlan vereségekre. A felsőházi rájátszásért küzd, de jelenleg csak a 10. a tabellán – egyre messzebb kerül a céljától.

– Válogatott játékosaink már kedden felvették a munkát – tudtuk meg Milos Konakovtól, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzőjétől. – Perl felépült betegségéből, játszani fog, de fizikálisan még utol kell érnie magát. Az OSE hazai pályán mindenkire veszélyes, harcos, hajtós kosárlabdát játszik – nehéz meccsre számítok. De számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény. A bajnokság hajrája következik, még öt meccs van hátra az alapszakaszból - már nem szabad hibázni!
A 22. forduló további párosítása: Paks–Kecskemét, Sopron–Alba fehérvár, Kaposvár–Honvéd, Szeged–Debrecen, ZTE–Szolnok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában