Köszöntés

2023.03.19. 10:50

Törőt ünnepelte az MTE 1987-es bajnokcsapata - fotók

Az NB I.-es Egis Körmend–Szolnoki Olajbányász kosárrangadó előtt Nagy Tibort köszöntötték 60. születésnapján a Rába-parti szurkolók és az 1987-es bajnokcsapat.

Sütő Dániel

Forrás: Szendi Péter

Nagy Tibor, mint a körmendiek túlnyomó többsége az anyatejjel szívta magába a kosárlabda szeretetét, így rövid ötölés után azt találta ki baráti köre, hogy egy maradandó, a sportághoz szorosan kötődő ajándékkal lepi meg a sokak által csak Törőként becézett Körmend-szurkolót. Az ünnepeltet a Korona Étterem udvarára várták régi jó harcostársai, valamint az 1987-es körmendi bajnokcsapat tagjai, akik Szájer József kivételével valamennyien megjelentek az eseményen, amelyen részt vett a csapat korábbi játékosa, a város jelenlegi polgármestere, Bebes István, valamint a körmendi kosárlabda élő legendája, az edzőfejedelem Patonay Imre is. Generációk találkozása volt Törő születésnapi köszöntése, hiszen útban a szombati rangadóra a fiatal fanatikusok is tiszteletüket tették az ünnepségen.

Forrás: Szendi Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában