Lábadozás

2023.04.11. 14:46

Műtét után: a Haladás kapusa, Verpecz István hosszabb ideig nem védhet

A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának kapusa, Verpecz István vakbélműtéte után tavasszal már nem védhet. Vakbélműtétje után lábadozik a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-csapatának kapusa, Verpecz István. A rutinos hálóőr ebben a bajnoki szezonban már nem léphet pályára.

Pum András

Verpecz Istvánt megműtötték

Forrás: VN-archív

– Múlt héten egyik hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon görcsöl a hasam – mondta Verpecz István. – Bevettem egy-két fájdalomcsillapítót, ám sajnos nem lettem jobban. A családom a húsvéti ünnepekre akkor már hazautazott Debrecenbe, így egyedül voltam otthon. Később felhívtam a csapatorvosunkat – ettől kezdve felgyorsultak az események. Bementem a kórházba, ahol az ultrahang kimutatta, hogy begyulladt a vakbelem. Szerencsére hamar megműtöttek, ráadásul egy újfajta, laparoszkópiás eljárással, aminek az a lényege, hogy kevés és kis vágást ejtenek. Ennek köszönhetően az izmok és gyorsan gyógyulnak. A műtét jó sikerült, összesen két éjszakát töltöttem bent, majd – mivel a családom ekkor már Debrecenben volt – Szántó Erzsébet ügyvezető igazgató nagyon rendes volt, eljött értem a kórházba és elhozott. Sikerült megoldanom a fuvart a fővárosba is, ahová a családom értem jött és hazahozott Debrecenbe. Most itt lábadozom, szerencsére nem fáj a sebem, de egyelőre csak óvatosan mozoghatok, fizikai munkát egyáltalán nem végezhetek. Két-három hétig nem edzhetek, aztán kezdhetek el tréningezni. Hétvégén utazok vissza Szombathelyre, elkezdem a rehabilitációt, jövő szerdán pedig kontrollom lesz. Úgy számoltam, maximum az utolsó, Diósgyőr elleni hazai bajnokin védhetnék csak – tehát nagy valószínűséggel véget ért számomra a tavaszi szezon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában