Kosárlabda

2023.05.28. 21:28

Edzői nyilatkozatok a ZTE - Körmend meccs után

Sütő Dániel

Sebastjan Krasovec, a ZTE vezetőedzője: – Elismerésem a Körmendnek, az ő nyakukba akasztották a bronzérmet. Ettől függetlenül nagyon jó szezont futottunk. Huszonhárom éves pályafutásom alatt most állítottak ki először. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki a klubnál dolgozott, a szakmai stábnak, a játékosoknak a vezetőknek és a szponzoroknak. Ez volt az utolsó mérkőzésem a ZTE KK kispadján. Azt, hogy hova megyek, még pontosan nem tudom.

Kocsis Tamás, az Egis Körmend vezetőedzője: – Óriási siker a mi bronzérmünk. Néhány hónappal ezelőtt még azért küzdöttünk, hogy bekerüljünk a legjobb nyolc közé. Aztán elfogadott a csapat, mint fiatal edzőt, és a hasonló korú segítőtársamat Németh Leventét. Ferencz Csabáék ebben sokat segítettek, és egy tízezres város ismét bizonyította, hogy ott tud lenni a magyar kosárlabdázás élvonalában. Nagy köszönettel tartozom a családomnak, akik elviseltek, hisz rendkívül nehéz és idegfeszítő időszakon mentünk keresztül, amikor túlléptünk a Szolnokon, fejet hajtottunk az Alba előtt, most pedig az ötödik meccsen nyertünk Egerszegen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában