Kosárlabda

2023.05.08. 16:00

Falco-ZTE - véget érhet az elődöntő - Kedden 18 órakor létnek pályára Szombathelyen

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjének harmadik összecsapásán kedden 18 órától a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a ZTE-t fogadja.

Tóth Gábor

Forrás: Unger Tamás

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely szépen menetel az elődöntőben: Szombathelyen 90-80-ra, Zalaegerszegen 95-66-re verte a szomszédvári rivális ZTE alakulatát – és kedden este le is zárhatja az egyik fél három megnyert meccsig tartó párharcát

– Bár 2-0-re vezetünk, a párharc még nincs lefutva, ezt tudatosítottam is a játékosokkal – mondta Milos Konakov, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mestere. – Ennek megfelelően továbbra is kellő koncentrációval kell pályára lépnünk, szervezett csapatjátékot várok el a fiúktól. Az előző két elődöntővel összességében elégedett vagyok, de azért akadtak hibáink – amelyeket szeretnénk kijavítani. Természetesen le akarjuk zárni a párharcot, de tudjuk, hogy a ZTE nem fogja könnyen megadni magát – hiszen ellenfelünknek már nincs veszíteni valója.

– A szezon során most találkozunk ötödször a ZTE-vel, az előző négy meccset megnyertük, ami bizakodásra ad okot – jelezte Kovács Benedek, a Falco játékosa. – De szeretnénk javulni az előző két elődöntőhöz képest. Ismét kemény védekezésre készülünk, gyors, pontos támadójátékra – megpróbáljuk lezárni a párharcot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában