Baráti teniszcsata

2023.05.08. 11:50

Ismét szombathelyi győzelemmel zárult a Sarkad–Szombathely baráti tenisz csapatmérkőzés

Tóth Gábor

A sarkadi és szombathelyi veterán sportemberek

Forrás: VN/Palatinus Egyesület

Sarkad és Szombathely tenicsatájának már hagyománya van, hiszen 2019 óta mérkőzik meg egymással rendszeresen, egy évben kétszer a két baráti – veterán játékosokat felvonultató – társaság. Az elmúlt hétvégén a többszörös Békés vármegyei bajnok Sarkad volt a házigazda. De a Palatinus Egyesületre épülő szombathelyi csapat udvariatlan vendégnek bizonyult, ugyanis a hat nyert meccsig tartó találkozót 6:1 arányban nyerte meg – a sarkadiak kérésére csak páros mérkőzéseket rendeztek. A szombathelyi küldöttség tagjai: dr. Rajki Csaba, Hajszán Imre, Kiss Ferenc, Németh Szabolcs, Rezsnyák Péter, Palotai Zoltán. A szombathelyi nyertes párosok: dr. Rajki Csaba-Kiss Ferenc, Németh Szabolcs-Rezsnyák Péter, Hajszán Imre-Palotai Zoltán, dr. Rajki Csaba-Németh Szabolcs, Hajszán Imre-Kiss Ferenc, Palotai Zoltán-Rezsnyák Péter

A következő baráti teniszcsata a Savaria Karnevál idején, augusztus 26-án lesz Szombathely. Összesítésben egyébként már 6-1-re vezet a szombathelyi alakulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában