Kosárlabda

2023.05.28. 23:25

Perl Zoltán nyilatkozott a győztes meccs után

Perl Zoltánt ellepték a szurkolók, de állta a sarat, minden rajongó kívánságát türelmesen teljesítette - és szakított egy kis időt a döntő, a szezon értékelésére.

vn

Fotó: Unger Tamás

Perl Zoltán: - Kívülről talán úgy tűnt, hogy a döntő 5. meccse volt a legsimább, de nagyon meg kellett dolgoznunk ezért a győzelemért! Szervezetten, csapatként játszottunk, nagyon jól védekeztünk, nem hagytuk, hogy az Alba gyorsan játsszon, sok gyors leindítást vezessen. Fejben is rendben voltunk, higgadtan, rutinosan kosárlabdáztunk - így a meccs nagy részét irányításunk alatt tartottuk. Nagyszerű szezont futottunk, hiszen a Magyar Kupa-diadal mellé a bajnoki címet is begyűjtöttük - ezt szerintem nem sokan gondolták a nyáron, amikor a sok távozó miatt újjá kellett építeni a csapatunkat! Ötödször lett bajnok a Falco - zsinórban negyedszer! Ez óriási dolog, nagyon büszke vagyok! Az érzés pedig megunhatatlan - meg fogjuk ünnepelni ezt a bajnoki címet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában