Kézilabda

2023.05.26. 11:57

SZKKA: a szombathelyi közönségkedvenc is meghosszabbította szerződését

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia szélsőjének, Varga Nikolettnek meg sem fordult a fejében váltás, Szombathelyen szeretne újra az NB I-ben játszani.

Sütő Dániel

Fotó: Unger Tamás

A korábbi szerződéshosszabbítások, igazolások után újabb remek hírrel szolgált az SZKKA hivatalos portálja: a csapat jobbszélsője, Varga Nikolett is aláírta új kontraktusát, tehát a következő idényben is biztosan a Szombathelyi KKA játékosa lesz.

A korábban Székesfehérváron, MTK-nál, Siófokon és Kecskeméten is szereplő tapasztalt szélső 2018-ban érkezett először Szombathelyre, majd egy egyéves kozármislenyi kitérő után tavaly nyáron tért vissza a vasi klubba, ahol az eddig eltöltött négy szezon alatt igazi közönségkedvenccé vált. Niki számára nem is volt kérdés a közös folytatás.

– Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is itt lehetek – fogalmazott a klub honlapján Varga Nikolett. – Nem is jutott eszembe, hogy máshol folytatnám a kézilabdát. Itt érzem itthon magam, itt vannak a barátaim, kiválóan működik a szakmai munka és minden egyes nap megvan a motivációm, hogy segítsek a klubnak. Minden nap azon dolgozunk a jövőben is, hogy Szombathely városának és a szurkolóinknak NB I-es kézilabda csapata legyen.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában