Kosárlabda

2023.05.18. 14:53

Szünet után nem tudott ritmust váltani a Körmend

Az NB I.-es férfi kosárlabda-bajnokság bronzcsatájának első felvonásán 91-78-ra maradt alul az Egis Körmend Zalaegerszegen. Kocsis Tamás szerint csapata az első félidőben azt játszotta, amit megbeszéltek, a másodikban viszont nem.

Sütő Dániel

Forrás: MKOSZ

Sebastjan Krasovec, a ZTE edzője: - Gratulálok a csapatnak, egy nehéz mérkőzésen jutottunk túl, amit sok hiba tarkított. Sokkal jobb csapatjátékra lesz szükségünk Körmenden és remélem, Smith sérülése nem komoly és pályára tud lépni szombaton. Ellenkező esetben nehéz dolgunk lesz.

Kocsis Tamás, az Egis Körmend edzője: - Gratulálok a ZTE-nek, megérdemelt a győzelme. A meccs végén megsérült Smithnek jobbulást kívánunk, egy véletlen szituáció volt. Az első félidőben azt játszottuk, amit megbeszéltünk, a másodikban viszont nem. Volt néhány dobás is, ami kimaradt, ha ezek megvannak, szorosabb lehetett volna a végjáték. Ezeken kell változtatni, megyünk tovább, készülünk a szombati meccsre.

D'Mitrik Trice, a ZTE játékosa: - Nyilvánvaló, hogy a győzelem a legfontosabb és ez egy olyan bajnokság, amelyben nagyon nehéz nyerni. Sok hibánk volt, ennek ellenére fel tudtunk állni később és sikerült nyerni.

Kiss Mátyás, az Egis Körmend játékosa: - Jól kezdtük a találkozót, de a szünet után nem voltunk készek arra, hogy ritmust váltsunk. A ZTE ekkor átrobogott rajtunk, sok labdát adtunk el. A szombati meccsre fel kell készülnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában