Labdarúgás

2023.05.04. 12:23

Vakbélműtétje után már edz a Haladás kapusa

A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának kapusa, Verpecz István vakbélműtétje után ismét elkezdte a tréningeket.

Pum András

Verpecz István ismét edzésbe állt

Forrás: VN/Haladas.hu

Verpecz Istvánt egy hónapja operálták vakbélgyulladással. A 36 éves, háromszoros bajnok, négyszer kupagyőztes kapus felépülése szépen, a tervek szerint halad, olyannyira, hogy kedden már elkezdte a kapusedzéseket.
– A fokozatosság elvét betartva kezdtem el mozogni, két hete voltam kontrollon, az orvos akkor azt mondta, lassan elkezdhetem a konditermi edzéseket – mondta Verpecz. – Nos, az első héten még könnyített munkát végeztem, a másodikon viszont már rendesen dolgoztam, mindent megcsináltam, amit kellett. Kedden pedig – a két kapustársamhoz hasonlóan – valamennyi, Jakab Csaba kapusedzőnk által vezényelt gyakorlatot elvégeztem. Viszont a csapatjátékba egyelőre még nem szállhattam be. Terveim szerint jövő hét második felében már teljes értékű edzésmunkát végezhetek. Így ha minden jól megy, az utolsó Diósgyőr elleni bajnokin már a mester rendelkezésére állok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában