Asztalitenisz

2023.06.08. 14:38

A Final Fourban a Celldömölk - Klampár Tibor csapata a Komlóval játszik

Hétvégén a fővárosban rendezik a férfi asztalitenisz Extraliga négyes döntőt, azaz a Final Four-t. A Celldömölki VSE I. a Komlóval csap össze az elődöntőben.

Pum András

A celli együttes. Balról: Shetty Sanil, Jakab János, Huzsvár Erik, Fazekas Péter

Forrás: VN/Giczi Sándor

A tavalyi, pécsi Final Four emlékezetesre sikerült. A Celldömölk ugyan megnyerte az alapszakaszt, majd három emberrel játszva a döntőt is, ám a mecsekaljaiak óvtak, így végül a szövetség a hatodik helyre rangsorolta a vasiakat. Akkor a celliek iráni légiósa az engedélyezett három helyett négy bajnokságban is játszott, ezért reklamáltak és óvtak – sikeresen – a pécsiek. Ezúttal a fővárosi Ormai László Sportcsarnokban rendezik a férfi Final Four-t. Az alapszakaszt a Pécs nyerte, második a Celldömölk, harmadik a Komló, negyedik a  Soltvadkert lett. A szombati elődöntőben a Celldömölk a Komlóval, a Pécs a Soltvadkerttel csap össze. A bajnokságban a Cell odahaza 8:2-re, Komlón 8:5-re nyert.

– Természetesen nagyon készülünk a hétvégére, de most csak az első, Komló elleni meccsre fókuszálunk – mondta Klampár Tibor, a Celldömölk I. vezetőedzője. –   Remélem harmadszor is megverjük a komlóiakat. Világéletemben maximalista voltam, azt várom, hogy bejutunk a döntőbe és ott is nyerünk – vélhetően majd a pécsiekkel csapnánk össze. A srácok jó formában vannak, lelkiismeretesen készülnek, remélem „harapnak” hétvégén. Semleges terepen rendezik a négyes döntőt, de valamennyi asztaliteniszezőm jtöbbször is átszott már a csarnokban. Gondot okoz, hogy indiai légiósunk Shetty Sanil még nem érkezett meg, remélem legkésőbb szombatig befut a repülőgépe.

Program. Szombat. 15.00, elődöntők: PTE PEAC Kalo-Méh I.–Soltvadkerti TE, Celldömölki VSE Swietelsky-Vulkán Fürdő I.–Hügiéne Bt. Komló. Vasárnap, 15.00: bronzmérkőzés, döntő.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában