Labdarúgás

2023.06.01. 09:00

Fradi-legendák Rábapatyon!

Szombaton jubileumi futballgálát rendeznek Rábapatyon, ugyanis pályára lép a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata - soraiban több legendás játékossal.

Tóth Gábor

A Rábapatyi KSK 2003- ban bajnoki címet szerzett a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, ennek már 20 éve, a kerek évforduló tiszteletére jött létre a Rábapaty-FTC gálameccs. Az ünnepi találkozó 16 órakor kezdődik. De még a mérkőzés előtt 15.40-kor köszöntik a jubiláló bajnokcsapat játékosait, vezetőit - akik tevékeny részesei voltak az akkori történelmi sikernek. 

A Ferencváros gólkirállyal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, a KEK 1975-ös fináléjában és a Bajnokok Ligája 1995-ös csoportkörében szerepelt futballistákkal a soraiban érkezik Rábapatyra. A szurkolók a hajdani kedvencek közül többek közt találkozhatnak Mucha Józseffel, Fischer Pállal, Igor Nyicsenkoval, Bánki Józseffel, Topor Antallal, Józsi Györggyel, Bojan Lazicssal - és több más kiváló, ismert FTC-játékossal is.

A szervezők szépszámú publikumra és remek hangulatra számítanak Rábapatyon, a Fradi-ünnepen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában