Benzingőz a Szabadidőközpontban

2023.06.03. 13:48

Vasárnap roncsderbisek veszik birtokukba a pályát – 80 autóra számítanak

Vasárnap a szezon harmadik futamával, a Szabadidősközpontban folytatódik a 2023-as dunántúli rocsderbibajnokság.

Tóth Gábor

Zalalövő és Igal után vasárnap Szombathely, a Szabadidőközpont várja a roncsderbiseket, egyben a sportág kedvelőit, a benzingőz rajongóit – a házigazda Auto-Crash Szombathely SE rendezésében (a hazai pilóták 600-as rajtszámokkal versenyeznek). A vasi színeket még az M-J.I.P.SZ. Racing AMSE Gérce (700), illetve a Autó Sport Klub Rum (200) versenyzői képviselik. A szervezők közel száz nevezőre, úgy 80 autóra számítanak. És látványos, izgalmas futamokra. Ugyanis a szombathelyi verseny kedvelt helyszín a pilóták között, a pálya kiváló minőségű, remekül versenyezhető – a szurkolók, érdeklődők számára pedig teljesen belátható.

A programot vasárnap reggel 7 órakor a gépátvétel nyitja, 9 óra előtt már elkezdődnek az időmérők, 11 órától pedig a futamok. A nézők száméra komoly látványosságot ígér a 12 órakor kezdődő versenyzői felvonulás. A tervek szerint 17 óra körül lesz az ünnepélyes eredményhirdetés – remélhetőleg sok szombathelyi, gércei, rumi díjazottal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában