Gyász

2023.09.27. 09:40

Elhunyt idősebb Koman Vladimir

59 évesen elhunyt a korábban a Haladásban is futballozó Koman Vladimir édesapja, idősebb Koman Vladimir.

Pum András

Forrás: Pixabay

Szomorú szívvel fogadtuk a hírt, hogy idősebb Koman Vladimir, a Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 évesen elhunyt. Ahogyan mindenki ismerte, szólította, „Voli bácsi” nagyon sok gyermekkel ismertette, szerettette meg a labdarúgást - olvasható a Király Sportegyesület facebook-oldalán.

Csapataira mindig a harcosság, a kitartás volt jellemző, ilyen erényekkel igyekezett felvértezni tanítványait, függetlenül attól, hogy épp milyen korosztállyal foglalkozott. Voli bácsi 2018. áprilisától volt tagja egyesületünk szakmai stábjának. Elsősorban a legfiatalabbakkal foglalkozott, hiszen korábban ovis programunk vezetője volt. Korosztályos csapataink között is főként a kicsiket edzette nagy szeretettel, odaadással.

Forrás: Király Sportegyesület

Egy évig az U19-es kerettel is dolgozott és egyéni képzések során fejlesztette az U13-as, U14-es és U15-ös csapatunk tagjait.

Halálával emberileg és szakmailag is nagy veszteség érte egyesületünket.

Együttérzésünket, részvétünket fejezzük ki családtagjai felé!

Osztozunk mindenki fájdalmában, akit elvesztése szomorúsággal tölt el!

Egyesületünk ma, 19 órakor a Király Sportlétesítmény B épületénél közös megemlékezést tart, tisztelegve Voli bácsi emléke előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában