Élete legjobb eredménye

2024.06.12. 14:00

Két világkupán is szerepelt a vasi tornászlány

Várnában és Koperben lépett szőnyegre a szombathelyi Delfin SI SE fiatal tehetsége, Maráczi Fruzsina. Előbbin ugráson, felemás korláton és talajon is indult, míg utóbbin negyedik lett ugráson.

Sütő Dániel

Maráczi Fruzsina

Forrás: VN

Fotó: © Unger Tamás

 Maráczi Fruzsina, a Delfin SI SE tornásza külföldi versenyeken mérettette meg magát a közelmúltban. Május végén Várnában, míg május-június hónapfordulóján a szlovéniai Koperben szerepelt World Challenge Kupákon. A várnai tornán ugráson a selejtezőben megszerzett 12,575 pontszámmal második tartalékként várhatta a finálét. Mivel senki sem mondta vissza a döntőbeli szereplést, így maradt a tartalék státusz. Korláton 10,9 ponttal 23., talajon 11,35 századdal 30. lett. Fruzsi a koperi viadalon közel került az éremszerzéshez. Csak ugráson indult, s a 12.65 százados eredménnyel hetedik helyen kvalifikálta magát a döntőre. A szombati fináléban pontos ugrásokkal élete legjobb eredményét elérve az előkelő negyedik helyen végzett. Edzője Tömböl Boglárka és Réti Gergő volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában