Az utóbbi évek legszebbje

2018.06.22. 19:31

Érem került a sárvári kézis lányok nyakába

Az utóbbi évek legszebb eredményét produkálva bronzéremmel zárta a 2017/2018-as szezont a Sárvárfürdő Kinizsi NB II-es női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

A sárvári csapat ünnepséggel zárta le az eredményes szezont Fotó: Sárvárfürdő Kinizsi

A Sárvárfürdő Kinizsi 15 győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel végzett a harmadik helyen – a többi vasi csapat közül a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U21 a hetedik, a Büki TK a nyolcadik, a Celldömölki VSE a kilencedik, a Körmendi DMTE pedig a tizedik lett az NB II. 12 csapatos északnyugati csoportjában.

A sárvári csapat ünnepséggel zárta le az eredményes szezont Fotó: Sárvárfürdő Kinizsi

Zsinórban nyolc veretlen meccsel zártuk az őszi szezont, így felcsillant annak a lehetősége is, hogy akár feljebb is léphetünk a dobogón, de természetesen a harmadik hely is szép eredmény – fogalmazott Rozmán Gergő, a Sárvárfürdő Kinizsi edzője. – Sajnos a téli szünet nem tett jót a csapatnak, a tavaszi szezonkezdés előtt a formába hozás döcögősre sikeredett. Az első néhány fordulóban akadozott a játék, két vereséget is elszenvedtünk a bajnokság ezen szakaszában – különösen a celli fi askó volt fájó. Ezt követően viszont belelendültünk, a közvetlen riválisok ellen hoztuk a győzelmeket. A tavaszi edzésmunkával viszont nem vagyok elégedett, minőségben ennél is több van a játékoskeretben. Amennyiben a következő szezonban is dobogóközelben akarunk végezni, akkor mindenkitől nagyobb koncentrációra és jobb edzésmunkára lesz szükség.

Az utóbbi évek legszebb eredményét produkálták

A Sárvárfürdő Kinizsi kisebb ünnepséggel zárta le a szezont. Farkas Ágnes, a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, illetve Figura Sándor referens adták át a bronzérmeket – valamint a szövetség által felajánlott különdíjat. A rendezvényen tiszteletét tette Kondora István, Sárvár polgármestere és Máhr Tivadar alpolgármester is.

A bronzérmes csapat tagjai: Varga Ágnes, Bokor Barbara és Petróczi Viktória, Cser Dóra, Dávid Virág, Doncsecz Dorina, Farkas Judit, Farkas Liza, Földi Anna, Góman Klaudia, Hegyi Dóra, Horváth Emma, Horváth Dalma, Jenőfi Katalin, Kokas Viktória, Nardai Viktória, Soós Réka, Szondi Noémi, Vajda Virág játékosok, Rozmán Gergő edző, Haraszti Zsolt egyesületi elnök, Hegyi Gábor technikai vezető, Kiss Matild intéző, Csonka László szakosztályvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában