Edzésben a futsalosok

2018.08.15. 07:00

Gólgazdagok a felkészülési mérkőzések a Győr ellen

Gőzerővel folytatja a felkészülést a Kútház Haladás VSE futsalcsapata – két edzőmeccset vívott a zöld-fehér gárda.

Tóth Gábor

Dróth Zoltán (szemből) tartja tavalyi jó formáját, ezúttal három alkalommal talált a kapuba

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A Haladás a tavaly az NB I-ből kieső Bőnyt, pontosabban új nevén az SZC Futsal Club Győrt látta vendégül. Először a fi atalok léptek pályára, majd az NB I-es keret meccselt a Haladás Sportkomplexumban.

Kútház Haladás VSE II.– SZC Futsal Club Győr U20 9–2 (5–1). – Szombathely, 80 néző, felkészülési futsalmérkőzés.

HVSE: Homlok – Németh G., Péter Á., Gerencsér, Szakasits. Csere: Papp K. (kapus), Gyimesi S., Mód, Gyenese, Vidák, Németh Z. Edző: Sziff er András. Szombathelyi gólszerzők: Szakasits 3, Gerencsér 3, Mód, Péter Á., Németh G. Az NB III-ban edződő vasi fi atalok látványos, gólratörő játékkal múlták felül a győri utánpótláscsapatot.

Kútház Haladás VSE (NB I.)–SZC Futsal Club Győr (NB II.) 6–1 (3–0). – Szombathely, 200 néző, felkészülési futsalmérkőzés.

HVSE: Sásdi – Simic, Vukadinovic, Dróth, Hajmási. Csere: Gyimesi M. (kapus), Michel, Horváth P., Öreglaki, Vas, Vidák, Gerencsér, Németh G., Péter Á. Edző: Vladan Cvetanovic. Szombathelyi gólszerzők: Dróth 3, Vas, Horváth P., Péter Á. Matyi sérülés miatt hagyta ki a meccset, és a térdműtétje után lábadozó Mendes sem bevethető még. A másodosztályban a vélhetően bajnoki címért küzdő győri alakulat jó csapattal érkezett, elég talán Harnisch vagy Balikó nevét említeni. Agreszszív játékkal, letámadással nyitott a Haladás, Dróth rögtön kapufát rúgott, majd még az első perc letelte előtt betalált. És a hazaiak a folytatásban sem álltak le, gyilkos tempót diktáltak. Végül még két szombathelyi gól – és egy Hajmási-kapufa – született az első játékrészben. A második félidőben sem változott a játék képe, a Haladás uralta a meccset. Az utolsó nyolctíz perc hozott kissé kiegyenlítettebb játékot, igaz, ekkor már megkeverte sorait a Cvetanovic edző, és a fi ataloknak is adott játéklehetőséget. Simán nyert a Haladás – és az eddigi két edzőmeccsből annyi leszűrhető, hogy a két szerb igazolás, Milos Simic és Vukadinovic Veroljub komoly erősítésnek tűnik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában