utolsó csoportmeccsen

2018.07.17. 20:38

Győzelem a végére a Kőszeg SE szuperligás teniszcsapatánák

Harmadik, utolsó csoportmeccsén megszerezte első győzelmét a Kőszegi SE szuperligás teniszcsapata.

Tóth Gábor

A Kőszegi SE szombaton az újonc Pasaréti TC vendégeként kapott ki 3–4–re. Majd vasárnap – a papírformának megfelelően – hazai pályán kapott ki a végső győzelemre is esélyes MTK Budapesttől (2–5). Így a vasi alakulat kedden, az utolsó csoportmeccsén győzelmi kényszerben fogadta az FTC Diego gárdáját.

iego gárdáját. Kőszegi SE–FTC Diego 4–3. – Kőszeg, 300 néző, Szuperliga tenisz csapatbajnokság, alapszakasz. Győztek: Bartakovics M., Sardu D., Serkédi E., Enyedi J. Az első két meccset, a két párost a fővárosiak nyerték, innen, 2–0-s hátrányból fordított a kőszegi alakulat. Kiélezett, nagy csatában sikerült kicsikarni a nagyon fontos győzelmet. – Sajnos nem volt szerencsénk, mert betegség miatt nem számíthattunk légiósunk, Jarc Rok játékéra – jelezte Koltay Árpád, a kőszegiek csapatvezetője. – Továbbá ha 5–2-re nyerünk, akkor a felsőházban folytathattuk volna a rájátszást, így viszont az alsóházban. De nincsen gond, megyünk tovább. Pénteken 10.30-kor a Budaörsöt fogadjuk, ha nyerünk, akkor az utolsó meccs eredményétől függetlenül megőrizzük szuperligás tagságunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában