Program

2018.05.21. 17:46

Hamarosan megrendezik a Fut a Sárvár, gurul a Sárvár futó és görkorcsolya-fesztivált

Vasárnap négy kategóriában rendezik a Rába-parti városban a Fut a Sárvár, gurul a Sárvár futó és görkorcsolya-fesztivált.

Pum András

Ezúttal is megrendezik az elmúlt években nagy sikerű Fut a Sárvár, gurul a Sárvár futó és görkorcsolya-fesztivált. A látványos eseményre május 27-én, vasárnap kerül sor – négy kategóriában várják az indulókat. Lesz 2,5 kilométeres gyermek és családi futás, ahová gyermekeket és gyermekükkel együtt futó családokat egyaránt várnak, de számítanak tempós gyaloglókra és nordic walkingosokra egyaránt.

Elrajtol az 5 km-es futás is, ahol a felnőtt indulók mellett külön versenyt hirdetnek a felső tagozatos általános iskolások és a középiskolások számára. A 10 km-es távon abszolút kategóriában (külön női és férfi) és korcsoportonként (külön női és férfi) az első három helyezettet éremmel jutalmazzák. A 3 km-es görkorcsolya-versenyre is nagy szeretettel várják az érdeklődőket. A versenyre előzetes regisztráció szükséges, mely a sarvaritinodi.hu oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában