két találkozó

2018.04.23. 21:03

Hazai pályán sikerült győznie a SZoESE csapatának

Kétszer is találkozott a SZoESE röplabdacsapata a SZESE-vel az NB II-es férfibajnokság rájátszásában. A hazai találkozót sikerült megnyernie.

Horváth Erika

A remekül játszó edző, Szabó Gábor (balról) és Barbalics Mátyás Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Szombathelyi Egyetemi SE-Széchenyi Egyetemi SE 3:2 (22, -18, -17, 18, 13). – Szombathely, NB II-es férfi röplabda-mérkőzés, vezette: Őri, Prukner.

SZoESE: Marsai, PÉK, Barbalics, SZABÓ G., Újvári, ifj. Bodovics. Csere: Koller (liberó). Játékos-edző: Szabó Gábor.

A remekül játszó edző, Szabó Gábor (balról) és Barbalics Mátyás Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Kiegyenlített játékkal kezdődött a találkozó, de az első szett közepétől a feljavult nyitásokkal és elsősorban Szabó Gábor kiváló ütéseivel sikerült előnybe kerülnie a szombathelyieknek (25-22). A második és harmadik szettben viszont a győriek kihasználták, hogy nem voltak elég erősek a hazai szervák (18-25, 17-25). A negyedik játékrészben összekapta magát a SZoESE – támadásban Szabó mellé felnőttek a többiek is -, és kiharcolta a rövidített játszmát (25-18). Amely nagyon kiélezett csatát hozott, de a térfélcserénél megszerzett minimális előnyüket (8-7) már végig tartani tudták a hazaiak egyre idegesebben játszó riválisukkal szemben (15-13).

Széchenyi ESE-Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (15, 18, 18). – Győr, NB II-es férfi röplabda-rájátszás. vezette: Barabás Béla. Barabás Barnabás.

SZoESE: Marsai, Pék, Szabó G., Újvári, ifj. Bodovics. Csere: Koller (liberó).

A vasárnapi, győri visszavágón már erőteljesen érződött a fáradtság a kis létszámú szombathelyi csapaton, ekkor már nem tudott nagy ellenállást tanúsítani.

A SZoESE-nek már csak egy meccse van hátra a bajnokságból: április 29-én, vasárnap (15.00) a ZTE-t fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában