KÖRKÉP

2018.01.17. 21:32

Lurkósok teremben

Három teremtornán is részt vett a Lurkó UFC U11-es labdarúgócsapata. Az egyiket veretlenül megnyerte.

Pum András

A Németh Richárd-Vargovics Zsolt irányította szombathelyi utánpótlásegyüttes Marcaliban ötcsapatos, körmérkőzéses formában rendezett viadalon vett részt. A Lurkó a Nagykanizsát 4-0-ra, a Marcalit 3-1-re, a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiát 1-0-ra verte, a Siófokkal 1-1-et játszott, így megnyerte a tornát. A csapat tagjai: Szalay Márk, Zancsics Dávid, Őri Bálint, Szabó Máté, Csonka Gergő, Rózsa Máté, Palkó Áron, Szekér Gergő, Erdélyi Krisztofer, Tama Máté.

Grazban 16 együttes lépett parkettre, megyénket a Lurkó képviselte. Az együtteseket négy négyes csoportba sorsolták. A szombathelyiek három osztrák ellenféllel mérkőztek, a WAC Wolfsbergtől 2-0-ra, a Team Wiener Linientől 2-1-re kikaptak, a Sturm Graz-cal 2-2-re végeztek, így harmadik helyen zártak csoportjukban, ahonnan így nem jutottak tovább.

A szlovák fővárosban, Pozsonyban hat csapat vívott körmérkőzést. A lurkósok egy győzelemmel (Slovan Bratislava II. 2-0), két döntetlennel (Brno 0-0, Slovan Bratislava 1-1) és két vereséggel (Spartak Trnava 1-2, Trencin 3-5) a harmadik helyen zártak.

Fotó: Archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában