röplabda

2018.03.21. 07:26

Magabiztos sikerrel javított a SZoESE

Az egy héttel korábbi veszprémi fiaskó után hazai pályán magabiztosan nyert a SZoESE NB II-es röplabdacsapata a kaposváriak ellen.

Horváth Erika

Salzmann Szilvia is jó játékkal járult hozzá a sikerhez Fotó: Nagy Jácint

Szombathelyi Egyetemi SE–RÖAK-Sport 36 Kaposvár 3:0 (19, 17, 18). – Szombathely, 100 néző, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Varga A., Takács Á.

SZoESE: Demény Laura, Kiss L.. Gulkai, Varga N., Nagy J., Salzmann. Csere: Sipos (liberó), Bozzai, Börzsönyi. Edző: Bodzer Attila.

Jól indították a találkozót a hazaiak – akik sérülés miatt nélkülözték Demény Lizát. Gulkai Zsófia jó nyitásaival és jó feladásaival adott lendületet társainak, akik felszabadult játékkal gyártották a pontokat (25-19). A második játszmában – amikor a hazaiaknál a fiatalok is lehetőséget kaptak – 11-11-nél egyenlítettek a kaposváriak, de sikerült visszaverni a támadást és ismét előbb célba érni (25-17). A harmadik játszma kiegyenlített első perceket hozott, aztán magabiztosan léptek el és nyertek a szombathelyiek (25-18).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában