három év után a csúcson

2018.05.23. 21:00

MEFOB: aranyérmes az ELTE SEK

Megnyerte a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságot (MEFOB) az ELTE SEK Szombathely nagypályás labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

A MEFOB-győztes ELTE SEK Szombathely nagypályás labdarúgócsapata Fotó: SEK

Az öt csapatot felvonultató, kétnapos finálé házigazdája a kecskeméti Neumann János Egyetem volt. Mindenki játszott mindenkivel, 2x30 perces mérkőzéseket rendeztek. Az ELTE SEK gárdája nagy formában futballozott, veretlenül nyerte meg a tornát.

Eredmények: ELTE SEK-Debrecen 2-0 (1-0). – Gólszerzők: Bita, Földvárszki. ELTE SEK-Kecskemét 2-1 (0-1). – Gól: Lippai, Kalamár. ELTE SEK-TF 0-0. ELTE SEK-Pécs 1-0 (0-0). – Gól: Ferencz.

A MEFOB-győztes ELTE SEK Szombathely nagypályás labdarúgócsapata Fotó: SEK

Végeredmény: 1. ELTE SEK Szombathely 10 pont, 2. TF Budapest 8, 3. PTE Pécs 6, 4. Debrecen 4, 5. Kecskemét 0.

A bajnok ELTE SEK Szombathely névsora: Horváth Márton, Lippia Dávid, Takács Soma, Kalamár Milán, Bene Dániel, Bita Patrik, Németh Márk, Rácz Bence, Szőts Máté, Földvárszki Dávid, Ferencz Zoltán, Göndöcs Richárd, Balogh Bence, Dévai Roland, Németh András, Luter Kristóf, Sári Dávid, Kovács Mátyás, Halmosi Szabolcs játékosok, Sákovics Péter edző.

- Természetesen elégedett vagyok, három év után értünk fel ismét a csúcsra, jár a gratuláció a csapatnak – értékelt Sákovics Péter, a MEFOB-győztes ELTE SEK trénere. – A fiúk motiváltan, taktikusan, csapatként játszottak. Jól védekeztünk, hiszen a négy meccsen csak egyszer került a kapunkba a labda, a gól viszont mindig benne volt a játékunkban. A szervezés rendben volt, a színvonal szerintem megfelelt egy erős NB III-as szintnek – a TF és a Pécs volt a nagy ellenfelünk. Büszke vagyok a bajnoki címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában