Asztalitenisz

2018.09.20. 20:47

Molnár Liza aranyérmei

Molnár Liza két aranyérmet is szerzett Nyugat-Magyarország 2018. évi újonc és serdülő területi II. osztályú ranglista­versenyén.

Pum András

Fotó: SZAK

Két napon keresztül pattogott a labda az alsósági sportcsarnokban, mintegy 130 asztaliteniszező indult Nyugat-Magyarország 2018. évi újonc és serdülő területi II. osztályú ranglistaversenyén. Közel dupla annyian álltak rajthoz Celldömölkön, mint a hasonló, ugyanebben az időpontban rendezett kelet-magyarországi viadalon. Megyénket a Celldömölki VSE, a Szombathelyi AK és a Büki TK versenyzői képviselték. Négy kategóriában – U11, U13, U15 egyéni és páros – álltak asztalhoz a fiú és lány sportolók. Végig színvonalas, kiélezett küzdelmeket láthattak az érdeklődők.

Fotó: SZAK

A vasi asztaliteniszezők összesen három érmet szereztek. A Szombathelyi AK versenyzője, Molnár Liza a legkisebb újonc kategóriában (U11) első kiemelthez méltóan, fölényesen érvényesítette a papírformát. Mindössze két meccsén vesztett egy-egy játszmát. A döntőben a pécsi Pétery Johannát győzte le 3:1-re. Vaida Florin tanítványa az U13-asoknál is elindult, ahol nála előbbre rangsorolt és jóval idősebb ellenfeleket kellett legyőznie a végső sikerhez. Az elődöntőben a szekszárdi Szerbacsics Ivettet, a döntőben pedig Ádám Flórát verte szemet gyönyörködtető játékkal. Az U11-es fiúknál a celldömölki Gőgös Martin nagy csatában a második helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában