férfi-teniszkörverseny

2018.08.13. 21:37

Osztrák teniszverseny, kőszegi dobogósok

Szép hazai eredmények születtek az osztrák férfi-teniszkörverseny (Tennis Outlet) egyetlen külföldi, kőszegi tornáján.

Tóth Gábor

Kerecsényi Gábor (jobbról) és Horváth Gábor vívta a férfi nyílt kategória döntőjét – előbbi nyert

Fotó: kőszegi se

Péntektől vasárnapig a Kőszegi SE tenisztelepe adott otthont az osztrák férfi -teniszkörverseny egyetlen külföldi állomásának. Az erőpróbán csak osztrák játékengedéllyel rendelkező teniszezők indulhattak, a magyar színeket a kőszegei sportolók képviselték. A népes, 36 főt számláló mezőny négy kategóriában versengett. A 16 állomásból álló osztrák sorozat 12. versenyhétvégéje volt a kőszegi. A sorozatot egy döntő zárja, amelyen kategóriánként a 16 legjobb teniszező vehet részt – a hátralévő versenyek eredményétől függetlenül Kerecsényi Gábor, Sákovics Péter és Koltay Árpád már kvalifi kálta magát a fi náléra.

Kerecsényi Gábor (jobbról) és Horváth Gábor vívta a férfi nyílt kategória döntőjét – előbbi nyert
Fotó: kőszegi se

Eredmények, férfi nyílt: 1. Kerecsényi Gábor, 2. Horváth Gábor, 3. Bariska Zsolt, Glaser Christian (osztrák). Férfi , +45: 1. Sákovics Péter, 2. Mayer László, 3. Gál Zoltán, Nagy István. Férfi , +60: 1. Koltay Árpád, 2. Nagy István, 3. Csánits Mihály. Férfi páros: 1. Koltay Árpád–Christian Fuchs (osztrák), 2. Kerecsényi Gábor–Méry Dániel, 3. Horváth Gábor–Kapui Árpád, Sákovics Péter–Gál Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában