teke

2018.03.16. 18:53

Répcelak–Szeged derbi

A bajnokság egyik legnagyobb rangadója előtt áll a Répcelaki SE-tekeshop.hu szuperligás férfi tekecsapata: szombaton 14 órától az éllovas Alabárdos Szegedi TE gárdáját fogadja.

Horváth Erika

Fotó: Pixabay

Fotó: pixabay.com

– Most következnek számunkra a bajnokság legfontosabb mérkőzései, hazai pályán fogadjuk a szegedieket, majd a zalaegerszegieket is. Ha csak az egyik mérkőzést is elveszítjük, akkor ismét bronzérmesek leszünk. Ha viszont mindkettőt megnyerjük, és a papírforma szerinti meccseinken sem hibázunk, akkor bajnokok lehetünk – vázolta fel a helyzetet Kiss Zsolt, a répcelakiak vezető-edzője. – Tavaly legyőztük a szegedieket, de ez korántsem olyan könnyű dolog, mint amilyennek látszik. Eddig csupán egyetlen bajnoki pontot hullattak el – egy kaposvári döntetlennel – és a Bajnokok Ligájában bekerültek a négyes döntőbe. De jó formában van a mi csapatunk is, ha sikerül 3720 fa fölé kerülnünk, akkor győzhetünk. Ez a tervünk, és mindent megpróbálunk, hogy valóra válthassuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában