NB I

2018.02.23. 21:43

Röplabda: az éllovas a HVSE-nél

Nagy rangadóra készül a Hungast-Haladás Szombathely NB I-es női röplabdacsapata: vasárnap 18 órakor az éllovas, eddig veretlen MTK Budapest lesz a vendége.

Horváth Erika

A múlt héten fájó vereséget szenvedett a Budaörs otthonában a Haladás röplabdacsapata. Sajnos nagyon hullámzó volt a játéka, és elvesztett két bajnoki pontot – így eléggé leszakadt az előtte álló két csapattól. A hét forduló után is veretlen MTK beérésére már nincs is esély (csak három forduló van hátra ebből a körből).

– Nagy rangadó következik számunkra, hiszen meg kellene nyernünk mind a három hátralévő meccsünket ahhoz, hogy a második helyre érjünk, és az extraligáért játszhassunk – mondta dr. Mucsi Péter, a Haladás vezetőedzője. – Idegenben 3:0-s vereséget szenvedtünk az MTK-tól, mert hagytuk őket játszani; a centereinket kivették a játékból, a görög és az amerikai légiósuk pedig igencsak élni tudott ellenünk. Szeretnénk, ha most sikerülne megvalósítanunk a stratégiánkat, de ennek az alapja a jó nyitásfogadás, anélkül nem megy. A Budaörs elleni vereség után elbeszélgettünk a lányokkal, ők is tudják, hogy többet kell nyújtaniuk, mint azon a meccsen. Remélem, ezúttal nagy akarással vetik magukat a játékba. Nicole Kinsernek még mindig nem az igazi a térde, Horváth Dóra beteg volt a héten, de mindenki ott lesz a mérkőzésen.

A Haladás röplabdacsapatával kapcsolatos hír, hogy a jövő heti, március 3-ai, Palota elleni hazai találkozó 18 óra helyett 11 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában