kosárlabda

2018.09.19. 20:01

Sopronban ikszelt edzőmeccsen a Falco

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I-es kosárlabdacsapata a Sopron vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen, a felek döntetlenre végeztek.

Tóth Gábor

A két csapat néhány napja Szombathelyen már játszott egymással edzőmérkőzést, akkor a Sopron nagy csatában győzött 78-74-re. Igaz, akkor Váradi és Reddic sem játszott a sárga-feketéknél. A lábadozó Váradi ezúttal sem tudta vállalni a játékot, Balmazovic pedig betegség miatt maradt Szombathelyen. A hazaiak viszont teljes csapattal meccseltek.

Sopron KC–Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 74-74 (19-16, 18-22, 19-19, 18-17). – Sopron, 500 néző, felkészülési kosárlabda-mérkőzés, vezette: Pálla, Boros, Kulcsár.

Sopron, legjobb dobók: Warner 23, Wiggins 14/6.

Falco: Norfleet 14/6, Curry 25/12, Bíró 4, Bruinsma 9/6, Tóth N. –. Csere: Kucsora 11, Reddic 8, Hódi 3/3, Verasztó –. Edző: Gasper Okorn.

Sok néző előtt, jó hangulatban csaptak össze a csapatok. Erős volt a tempó, mindkét oldalon kaptak bőven bizonyítási lehetőséget a játékosok. Hol a hazai, hol a vendég vezetett néhány ponttal, végül döntetlen állásnál ért véget a mérkőzés. Természetes akadtak hibák, de a meccs élvezhető volt.

A Falco a héten még egy edzőmérkőzést játszik, szombaton 18 órakor az osztrák első ligás Oberwart vendégeként lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában