CELLDÖMÖLK

2018.04.25. 21:54

Tizenegy érmet itthon tartottak a vasi asztaliteniszezők

Sok, 11 érmet itthon tartottak a Vas megyei asztaliteniszezők a nyugat-dunántúli régiós újoncbajnokságon.

Horváth Erika

párosnál még sikerült elhárítani a vészhelyzetet, Kriston Dániel (balról) és Fazekas Péter nyerni tudott Fotó: Unger Tamás

Az év második regionális újoncversenyét Celldömölkön rendezték; a Vas megyei asztaliteniszező-palántáknak győri, soproni, nagykanizsai és hévízi versenyzőkkel kellett megküzdeniük a ranglistapontokért. A vasiak 11 érmet tartottak itthon, ebből hetet a SZAK-Sportiskola versenyzői szereztek, kettőt-kettőt pedig a Büki TK, illetve a Celldömölki VSE játékosai. A legeredményesebben Molnár Liza (SZAK-Sportiskola) szerepelt, aki két korcsoportban (U12 és U13) is fölényesen végzett az élen.

A vasi érmesek (a külön nem jelöltek a SZAK-SI versenyzői). Igazoltak. U12, fiú: 2. Horváth Gábor, 3. Poór Patrik. Lány: 1. Molnár Liza. U13, fiú: 3. Horváth Gábor. Lány: 1. Molnár Liza. Nem igazoltak, fiú: 1. Gőgös Martin (Celldömölk), 2. Gergely Márk, 3. Szarka Gábor. Lány: 1. Kovács Korinna (Celldömölk), 2. Koósz Fruzsina (Bük), 3. Koósz Karina (Bük).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában