Turulként szárnyalhat a Hali

2018.07.19. 20:26

Új, magyar sportszergyártó öltözteti a szombathelyi zöld-fehéreket

Új mezben, a 2Rule-ban lép pályára a 2018/19-es bajnokságban a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata.

Pum András

Németh Milán (balra) és Jancsó András az új szerelésben

Fotó: Haladas.hu/Kocsis Milán

A gyönyörű stadionhoz hasonlóan szép mez is dukál: a 2018/19-es bajnoki szezonban új szerelésben, a magyar 2Rule-ban (ejtsd: turul) szerepel az előző bajnokságot nyolcadik helyen záró Szombathelyi Haladás.

– Az előző sportszergyártónkkal három éve kötött szerződésünk idén nyáron lejárt – tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. – Több sportszergyártó is megkeresett minket, de ár/ érték arányban a 2Rule márka volt a legjobb, így mellettük döntöttünk. Az alapszínek nem változtak, továbbra is a zöld és a fehér a Haladás színe, de lesz egy harmadik, az első kettőtől teljesen elütő mezünk. Utóbbit elsősorban akkor használjuk, ha az ellenfél színösszeállítása miatt az alapszíneinkben nem léphetünk pályára.

Németh Milán (balra) és Jancsó András az új szerelésben
Fotó: Haladas.hu/Kocsis Milán

– Miután eddig kevésbé ismert márkáról van szó, nem tudtam, mire számítsak – mondta Németh Márió, a Haladás támadó középpályása. – Őszintén mondom, kellemesen csalódtam! Eddig a fehér meccsszerelést és a zöld edződresszt kaptuk meg, mindkettő nagyon tetszik. Az öltözőben is beszélgettünk a 2Rule-ról, csapattársaim egyöntetűen dicsérték az új szerelést. Nemcsak küllemében, hanem anyagában is kiváló minőségű a mez és a nadrág is. Futballoztam már néhány külföldi, elismert márka szerelésében, s nyugodt szívvel kijelenthetem: a 2Rule semmiben sem marad el tőlük, sőt. Úgyhogy a mezen semmi sem múlik, persze ahogy viccesen mondani szoktuk: ha nyerünk, jó a mez, ha kikapunk, nem. A szombathelyiek szombaton 20.15-kor a Budapest Honvéd otthonában már új szerelésükben lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában