labdarúgó-élvonalban SZÁRNYAL A 2RULE

2018.07.19. 09:00

Új külső vár a Haladás csapatára – Bemutatták az új mezeket

A Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata szombaton már száz százalékig magyar mezben, a 2Rule-ban lép pályára.

Pum András

Sportszergyártót vált a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Halmosi Péterék a 2018/19-es bajnoki szezonban – tehát már az első fordulóban, szombaton – egy magyar gyártó mezében, a 2Rule-ban szerepelnek. S hogy a zöld-fehérek miért döntöttek az új márka mellett?

Ezért:

A minőség tekintetében versenyképes a legismertebb márkákkal

A 2Rule tervezői készen álltak arra, hogy a „kinézettel” kapcsolatos elvárásainkat teljesítsék és emellett maguk is előálltak kreatív elképzelésekkel

Magyar tervezők, magyar designerek, és részben magyar gyártók állítják elő a termékeket.

Klubunk elkötelezett a magyar sport – ezen belül a magyar futball – általános fejlődése mellett. Meggyőződésünk, hogy a magyar sport bármely szereplőjének sikere visszahat a többiekre is: a siker sikert szül.

Ezért örömmel vettük, hogy immár a sportfelszerelések, a sport ruházati márkák piacán is jelen van egy magyar gyártó, egy magyar brand. Ha ezen a téren sikert ér el egy vállalkozás, az sikert fog hozni a magyar sportnak, a magyar futballnak is.

Játékosaink, a csapatunk a 2018/19-es bajnoki évben a 2Rule termékeiben, felszerelésében lépnek pályára otthon és idegenben is természetesen. Ezeket viselik az edzéseken, a nyilvános szerepléseken, a külföldi megmérettetéseken is.

Reméljük, hogy szurkolóink is értékelik és örömmel fogadják, hogy immár büszkén viselhetik a klub új felszereléseit, mezeit, melyek egy új magyar márkát, a 2Rule-t indítanak el, egy, a közös sikerhez vezető úton.

Bemutatták az új mezeket:

Fotó: Kocsis Milán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában