labdarúgás

2018.07.17. 20:44

Vége a Rotto Kupának

A veterán csapatok tornájával véget ért a 25. Rotto Kupa nemzetközi kispályás labdarúgótorna.

Az old boys korosztályt megnyerő Hétház FC

Fotó: Törő Dániel

A Rotto Kupa harmadik napján – zárásként – az öregfi úk (+35) és az old boys (+44) mezőny csapatai fociztak, négy pályán zajlottak a meccsek. A veterán futballisták színvonalas mérkőzésekkel szórakoztatták a szurkolókat. A torna végét elrontotta az időjárás, óriási eső, komoly jég zúdult Szalafőre, így a döntőket már nem tudták megrendezni. A két bajnoki cím sorsolással dőlt el – a csapatvezetők, játékosok egyetértésével.

Az old boys korosztályt megnyerő Hétház FC
Fotó: Törő Dániel

Végeredmény, öregfi úk: 1. Hálás Tehén (Rédics), 2. FC Sördögök (Budapest), 3. Sörös B-renz (Fót), Gyöngygolyó Tekéző (Csákánydoroszló). Gólkirály: Hets Zoltán (Gyöngygolyó Tekéző). Legjobb játékos: Szabó Tamás (FC Sördögök). Legjobb kapus: Kerese Róbert (Hálás Tehén) In-kal díj (legharcosabb csapat): Ajkai Bányász Old Boys: 1. Hétház FC Rábatótfalu (Tóka Géza, Herczeg László, Papfalvi Gábor, Korpics Tibor, Bartakovics Gábor, Bartakovics Ferenc, Korpics Gábor, László Gábor, Mekli József, Hevesi János), 2. Ostrom Gumiszervíz Zalalövő, 3. All Stars Szentgotthárd. Gólkirály: Ostrom János (Ostrom Gumi). Legjobb játékos: Merkli József (Hétház FC). Legjobb kapus: Háklár Ferenc (All Stars).

– Sajnálom, hogy a torna végét elmosta az eső, elverte a jég, de ezt leszámítva az utolsó pillanatig rendben volt minden, a színvonal méltó volt a 25. jubileumhoz – vélekedett Törő Miklós főszervező. – Kedvező visszajelzéseket kaptunk a résztvevőktől, mindenki várja a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában