Autóban a vépiek, szombathelyiek, rumiak

2018.09.21. 21:52

Véget ér a roncsderbi

A vépi Speed Car Auto Motor Sportegyesület szervezésében vasárnap délután Rábatöttös ad otthont a 2018-as országos roncsderbibajnokság zárófutamának.

Tóth Gábor

A női futam egyik látványos ütközése, Molnárné Juhász Henrietta (641) és Novák Beatrix (671) összecsapása

Fotó: Kámán András

Május 13-án Rábatöttösön kezdődött és most Rábatöttösön zárul a 2018-as roncsderbiszezon – közben megjárta a mezőny Nagypálit, Szombathelyt, Gyenesdiást, Ádándot és Kustánszeget. Komoly versenyre van kilátás, ugyanis a legtöbb kategóriában még nem dőlt el a végső helyezések sorsa, minden egyes pontnak nagy a jelentősége, ennek megfelelően kiélezett csatákra, parázs – és nem utolsósorban látványos – közelharcokra lehet számítani. Mindenki jön Rábatöttösre, aki számít, leglább 70–80 autó nevezésére számítanak a szervezők. Kiváló körülmények fogadják a versenyzőket, a szurkolókat, a talaj remek állapotban van, lehet előzni Rábatöttösön, és az egész pálya jól belátható.

A vasárnapi program 8 órakor a gépátvétellel kezdődik, 9 órakor rajtol az időmérő, az első futam pedig 12.30-kor, az eredményhirdetés 18 órakor lesz. A házigazda vépi Speed Car Auto Motor Sportegyesület (300-as rajtszámok) mellett az Auto-Crash Szombathely SE (600) és a Autó Sport Klub Rum (200) pilótái képviselik a vasi színeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában