SZOMBATHELY

2018.01.16. 21:24

Verhető ellenfelet kaptak a futsalosok

A futsal- Magyar Kupa negyeddöntőjében a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es csapata az NB II-es ELTE-BEAC gárdájával került szembe.

Tóth Gábor

Kisorsolták a futsal-Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását. A Haladás ellenfele az ELTE-BEAC lesz – a fővárosi csapat 10. helyen áll az NB II-es nyugati csoport 12 csapatot felvonultató tabelláján.

- Nem lehetünk elégedetlenek, hiszen kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is. Szerencsésen alakult a sorsolás, hiszen a még versenyben lévő négy NB I-es csapat elkerülte egymást – vélekedett Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának térnere. – Az ELTE elleni párharcban egyértelműen mi vagyunk az esélyesek, csak az osztálykülönbséget realizálni is kell a pályán. Ott akarunk lenni a négyes döntőben!

A negyeddöntő párosítása: Rubeola FC Csömör (NB II.)-FTC (NB I.), MVFC Berettyóújfalu (NB I.)-Dunakeszi Kinizsi (NB II.), Debreceni EAC (NB I.)-Gödöllő (NB II), Swietelsky-Haladás VSE (NB I.)-ELTE-BEAC (NB II.).

A első mérkőzéseket február 14-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A négyes döntő március első hétvégéjén Nyíregyházán lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában