Folyamatos párbeszédre törekedne

2019.10.12. 07:00

Balázsy: békére és fejlődésre van szükség

A kampány tanulságait összegezte a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje.

Vas Népe

Dr. Balázsy Péter, a kormánypárt polgármesterjelöltje Fotó: Cseh Gábor

Fotó: Cseh Gábor

Dr. Balázsy Péter elmondta, hogy Szombathelynek az elmúlt hónapokban kialakult békétlenség helyett békére, a fejetlenség helyett fejlődésre, de legfőképpen a valótlanságok helyett a valóságra van szüksége. Kijelentette: arra készül, hogy reális ígéretekkel, valódi forrásokból fogja fejleszteni a várost.

Úgy fogalmazott: – Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a közgyűlés tagjai ennek mentén kezdjenek el dolgozni. Folyamatos párbeszédre fogok törekedni a városi civil szervezetekkel, kamarákkal, minden szombathelyi polgárral. Az elsők között döntenénk a jövő évi utcafelújításokról, nem lesz többé bal- és jobboldali utca, csak a műszaki állapot fog számítani.”

Dr. Balázsy Péter, a kormánypárt polgármesterjelöltje
Fotó: Cseh Gábor

Hangsúlyozta azt is, hogy pályázna a kormány által indított elektromosbusz-projektben, erről már egyeztetett Kaderják Péter államtitkárral. Fontosnak tartja továbbá, hogy elinduljon a parkolóház tervezése a Modern Városok Programban, de rövidtávon felfestéssel növelnék a parkolók számát, és új közlekedési koncepciót készítenének Szombathelynek.

Dr. Balázsy Péter arról is beszélt, hogy minden tavaly született szombathelyi gyermek után el fognak ültetni egy fát. Fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért először a városi intézményekben, jövőre pedig az egész városban újragondolnák a szelektív hulladékgyűjtést.

Balázsy végezetül elmondta: „aki a nyugodt, polgári fejlődést és egy élhető, otthonos várost szeretne, az vasárnap szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjeit”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!