Hétvége

2009.05.16. 09:27

Szépségkirálynő kerestetik (képgalériával)

VN - Három Vas megyei illetőségű lány is részt vesz A királynő címet viselő szépségverseny kéthetes felkészítő táborában. A gyönyörű lánycsapat már összekovácsolódott, a kieső három versenyzőtől könnyes szemekkel vettek búcsút a társak.

MTI/AP

Múlt csütörtökön beköltöztek A királynő 2009 szépségválasztás résztvevői egy budapesti szállodába. A felkészítő tábor két hete alatt edzéssel, sminkoktatással, táncpróbákkal és kommunikációs tréningekkel készülnek a lányok a május 21-ei döntőre. Egyik programjukon, a hétfői sportnapon mi is meglátogattuk a három vasi döntőst, Kocsis Korinnát, Aryee Claudiát és Kovács Nórát. Katus Attila aerobikedző vezetésével a királynő-jelöltek alakjuk formálásával foglalkoztak. Érkezésünkkor hívták össze a szépségeket, és bejelentették, hogy Papp Zsófiának - többen a végső esélyesek között emlegették - távoznia kell a táborból, mert évekkel ezelőtt az egyik férfimagazinban pikáns képek jelentek meg róla. (Időközben még két lány, Papp Lívia és Weiszdorn Szilvia is lemorzsolódott a mezőnyből, a bentmaradó 21 lány folytatja a felkészülést.) 

A sportnapon a szépségek fekvőtámasz-nyomással, hasizom-erősítő gyakorlatokkal, futással és úszással edzették testüket.

- Úgy érzem, hogy a múlt heti írásbeli érettségi vizsgáim jól sikerültek, így szerencsére most már csak a szépségversenyre kell koncentrálnom - mesélte a harmincfokos hőségben a medence partján Korinna. Hozzátette, nagyon jó társaság jött össze, szobatársával esténként az apartmanban sokat viccelődnek. (Szerdán könynyes szemmel búcsúzott Korinna lakótársától, Papp Líviától, akinek távoznia kellett a táborból.)

- Az eddigi programok minden várakozásomat felülmúlták, a sportos rendezvények pedig különösen tetszenek - ezt már Claudia mondta, majd elsietett a futóversenyre, ahol második lett Nóra mögött. - Mint egy gazella, úgy szalad Claudia - jegyezte meg viccesen az egyik versenyzőtársa.

- Biztos vagyok benne, hogy a három vasi lány ott lesz a május 21-ei döntőben, melyet az RTL Klub élőben sugároz - emelte ki hétfőn Nóra, aki több versenyszámban is diadalmaskodott. (A körmendi lánynak igaza lett, a szerdai utolsó rostán is sikerült mindhármuknak túljutniuk.) Nóra büszkén újságolta, hogy 130 fekvőtámaszt tudott lenyomni pihenés nélkül.

Ezután a tűző napon öt kör kocogás várt a mezőnyre, majd következett az úszás.

- Lányok, ti döntitek el, hogy fejesugrással induljon-e a megmérettetés - közölte a szépségekkel Katus Attila.

A válaszra nem kellett sokat várni:

- Ki van írva a medence szélére, hogy a vízbe ugrani tilos - figyelmeztetett az egyik versenyző. Persze a jókedvű társaság inkább a frizuráját és a sminkjét féltette.

Claudia sem a fejesugrást választotta. A medence szélén várta a rajtot. Korinna ezt a versenyszámot inkább kihagyta. A vízből Nóra mosolygott ki, amíg sorra került, eddigi tapasztalatait sorolta elő.

- Profi a szervezés, nagyon izgalmasak a feladatok, aranyosak a lányok - hangsúlyozta a rekreáció szakos egyetemista. 

Királynő jelöltek - tekintse meg képgalériánkat! 


Korábbi írásainkat megtalálja a kapcsolt anyagok között!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!