önkormányzati választások

2019.09.21. 07:00

Hétfőn mutatja be programját Balázsy Péter

Hétfőn mutatja be terveit, elképzeléseit dr. Balázsy Péter, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje. Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere lesz a fórum vendége.

Vas Népe

Dr. Balázsy Péter: A következő hetek a személyes találkozásokról szólnak Fotó: UT

– Arról szeretnék beszélni, hogy milyen várost képzelek el a jövőben. Azokat a programpontokat ismertetem, hogy milyen módon képzelem el Szombathely következő öt, tíz, tizenöt évét – árulta el a hétfői rendezvényről dr. Balázsy Péter, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje. A jelen Szombathelyéről is szó lesz: bemutatja, hol tart most a város.

A programismertető fórum szeptember 23-án 18 órakor lesz az MMIK-ban, dr. Balázsy Péter vendége pedig dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere. Nem véletlenül hívta a fejéri megyeszékhely első emberét mondta el. – Dr. Cser-Palkovics András fiatal, fiatalon lett polgármester, és jól vezeti a várost, amely kicsit Szombathelyhez hasonló, erős ipari háttérrel rendelkezik, ahol egyre nagyobb a jelentősége a felsőoktatásnak – vezette le dr. Balázsy Péter.

Azt is kiemelte, hogy a székesfehérvári polgármester konszenzuskereső politikus. – Nekem is az a legfontosabb célom, hogy Szombathelyen a pártpolitikai háborúskodáson túllépve egy békés, fejlődő időszak kezdődjön – összegezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!