Hétvége

2014.09.19. 18:30

Turiból ősszel is divatosan

Beköszöntött az ősz, előkerültek a hosszúnadrágok, kötött pulóverek, bokacsizmák. Mi is belevetettük magunkat az őszies hangulatba, és utánajártunk, hogy szombathelyi turkálókban és üzletekben miket tudunk beszerezni erre az évszakra.

Zergi Borbála

Már tavaly is nagy divat volt a kötött pulóver, sárga, barna színekben kellően passzol a hulló falevelekhez, de egy finom anyagú fehér pulóvert is párosíthatunk egy egyszerű farmerrel.

Modellünk, Szegi Tímea nagyon kedveli a sálakat és a kiegészítőket, máris beszerzett néhány új darabot. Ősszel sem kell mellőzni a napszemüveget, a pulóver alá akár egy lazább trikót is felvehetünk. A narancsos árnyalatú hosszúruha is jó választás, hiszen könnyed és elegáns egyszerre. Kötött pulóverrel vagy akár egy blézerrel is feldobhatjuk. A hétköznapokban egy egyszerű fekete trikó és egy kényelmes halványbarna kardigán is megteszi. Farmerekből is nagy a választék, akár színes darabokkal is feldobhatjuk ruhatárunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!