Hétvége

2011.06.08. 11:47

Új metróvonal

Aki szereti a jövőkutatásokat, futurisztikus elképzeléseket, annak ajánljuk a Metropia című animációs játékfilmet, amit a Mediawave keretében játszanak az Agora – Savaria Filmszínházban ma 15 órától.

Vas Népe

A nem túl távoli jövőbe visz minket a film, a világ olajkészletei kifogytak. Egy földalatti metróvonal épül, ami egész Európát behálózza. Amikor a főhősünk belép a rendszerbe, egy idegen hangját hallja a
fejében. Segítséget kér, hogy kiszabaduljon a zavaró metróhálózatból. De minél többet utaznak, annál mélyebbre süllyednek. Egy sötét összeeskövés részei... A holnap 19 órakor kezdődő dokumentumfilmes blokkban Kerekes Péter: Cooking History – Hogyan főzték ki a történelmet? című szatírikus alkotását vetítik. A mű arról szól, hogy háborút fazekakban és serpenyőkben is lehet vívni, s a szakácsoknak sokkal nagyobb szerepe van a hadműveletekben, mint azt valaha is bárki gondolta volna. Ugyanis az éhes katona fél, a jóllakott katona elégedett és tettrekész – nahát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!