Hírek

2016.11.28. 15:00

150 ezer forintot gyűjtöttek Novák Donátnak

Szombathely - A Nyugat-magyarországi Egyetem Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központjának munkatársai is csatlakoztak lapunk jótékonysági akciójához: 150 ezer forintot gyűjtöttek Novák Donátnak és édesapjának.

Nagy Ildikó

Már hagyomány, hogy a központ munkatársai az év vége felé közeledve jótékonykodnak, Szent Márton évében és havában sem volt ez másképp: az általuk szervezett november 10-ei konferenciát követő vacsorán ismét kikerült az asztalra az a bizonyos doboz, amelyben a pénzadományokat gyűjtötték.

Azt, hogy az édesanyját nemrég tragikus közlekedési balesetben elveszített, sérült szombathelyi kisfiúnak, Novák Donátnak és édesapjának, Tamásnak segítsenek, a központ korábbi főigazgatója, dr. Iker János javasolta. Ahogy sokan mások, ő is a Vas Népében olvasta a Novák fiúk történetét, amelyet el is meséltek a november 10-ei konferencia résztvevőinek. Azt pedig már a központ főigazgatójától, Kispálné dr. Horváth Máriától tudjuk, hogy abba a bizonyos dobozba nemcsak a központ munkatársai, de a konferencia többi - szombathelyi, budapesti, egri, soproni - résztvevője is bedobta a Donátéknak szánt összeget. Az így összegyűlt 150 ezer forintot a központ munkatársai tegnap fizették be a Vas Népe adományszámlájára. Ahogy mondták, örülnek, hogy segíthettek, és remélik, hogy példájukat több munkahelyi közösség is követi majd.

 

Ha Ön is segítene a Novák fiúknak, akkor az MKB-nál vezetett, 10300002-10583135-49020102 számú számlára fizetheti be adományát. Köszönjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!