Hírek

2006.07.04. 02:27

Köztisztviselők

A legjobb főzőcsapat fürdőbelépőt kapott Szentgotthárd (nfb) - Négy éve minden köztisztviselői napon kitüntetést adnak át, és értékelik az éves ...

Mórocz Zsolt

A legjobb főzőcsapat fürdőbelépőt kapott Szentgotthárd (nfb) - Négy éve minden köztisztviselői napon kitüntetést adnak át, és értékelik az éves munkát. Így volt ez az idén is. A csütörtöki képviselő-testületi ülésen Viniczay Tibor polgármester adta át Korpics Attilánénak a testület által adományozott kitüntető címet. A hivatalnok kiváló, lelkiismeretes munkájáért kapta meg az elismerést. Dr. Dancsecs Zsolt jegyző értékelte az eltelt év munkáját. Ezután a köztisztviselőket buszra ültették, s a rábagyarmati Rába-parti pihenőhelyre vitték. Itt minden iroda bográcsot, fűszereket és vadhúst kapott. Az elkészült pörkölteket a polgármester, a jegyző, Bugán József erdőmérnök és Soós János erdész alkotta zsűri értékelte. A legjobb csapat a termálfürdő megnyitása után egy napot tölthet el a komplexumban egy családtagjukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!