Hírek

2006.07.08. 02:25

Ügyvezetőt akarnak

Szombathely (VN) - A megyei közgyűlés elnökét és alelnökét megbízatásának visszaadására szólítja fel a Magyar Demokrata Fórum megyei választmánya.

Mórocz Zsolt

Az MDF lemondásra szólítja fel Markó Pétert Szombathely (VN) - A megyei közgyűlés elnökét és alelnökét megbízatásának visszaadására szólítja fel a Magyar Demokrata Fórum megyei választmánya. A Magyar Demokrata Fórum Vas Megyei Szervezete nem kíván beleszólni a Fidesz hatalomért folytatott belső csatározásaiba, ám azt elfogadhatatlannak tartja, hogy a megyei elnök azzal vádolja Racker Béla tanácsnokot, frakcióvezető-helyettest, miszerint pártja miatta nem jelölte az önkormányzati választásokon - áll az MDF Vas Megyei Választmánya nevében lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményben. Az MDF nevében a tegnapi közgyűlésen Racker Béla arra szólította fel Markó Péter elnököt és Beleznay László alelnököt, hogy azonnali hatállyal adják vissza megbízatásukat - dr. Németh Attila tanácsnokkal együtt - lépjenek ki a Fidesz-frakcióból, s mondjanak le képviselői mandátumukról. Koalíciós partnerként pedig felkérik a Fidesz megyei szervezetét, hogy jelöljön ki új ügyvezető elnököt és alelnököt. Szombathely (VN) - A megyei közgyűlés elnökét és alelnökét megbízatásának visszaadására szólítja fel a Magyar Demokrata Fórum megyei választmánya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!